9,7/10 Beoordelingen
sdtlogo

Zakelijk

Zakelijke energieoplossingen

Bedrijfsstraling

Voeg zonne-energie toe aan uw businessmodel!

Ontgrendel het voordeel van groene energie voor uw bedrijf met onze hoogwaardige zonnepanelen. Investeren in zonnepanelen biedt voordelen voor uw financiële aspecten in uw firma. Wij bieden maatwerkoplossingen voor uw bedrijfspand, waarmee u niet alleen uw energiekosten kunt verlagen, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

20230828 180233
Solar Daktechnique

Onze voorbeelden

20221011 151115

Analyse

20230825 144843

Installatie

Coins,And,Money,Growing,Plant,For,Finance,And,Banking,,Saving

Financiëel

Eindrapport afbeelding2

Eindrapport

Nauwe samenwerking

Klantgericht

Wij bieden voor elk bedrijf een oplossing. Achter de schermen staat een team voor u klaar om uw behoeften zo snel mogelijk te voorzien. Dankzij onze uitgebreide ervaring in de sector weten wij de fijne kneepjes van zonne-energieprojecten.

Door nauwe samenwerking met leveranciers en gebruik te maken van de nieuwste technologieën kunnen we efficiënte en effectieve oplossingen bieden. Bovendien staat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel op het dak.

Reviews

Alice D

Het contact voor offerte en zonnepaneelplaatsing verliep helder. Het team werkte efficiënt samen, vernieuwde de meterkast en installeerde veilig de zonnepanelen. Solar Daktechnique is zeker aan te bevelen!

Yvette Snijders

De medewerkers zijn vriendelijk en leggen helder uit wat er nodig is. Zowel levering als installatie verliepen snel en efficiënt. Een positieve ervaring dankzij duidelijke communicatie en vlotte service gedurende het hele proces.

Johan Krijgsman

Solar Daktechnique plaatste onze panelen stipt volgens afspraak en vakkundig in 1 dag. Dit familiebedrijf uit Katwijk is vriendelijk, deskundig en biedt uitstekende service, voor en na de installatie. Een dikke 10 wat ons betreft!

Frank

Een vlotte start met gedetailleerde offerte en coördinatie. Vriendelijk en ervaren team plaatste zonnepanelen. Overleg over elektriciteitskabel verliep goed. Efficiënte samenwerking, nette installatie, ruimen op. Tevreden met resultaat en service.

Richard

Gedegen advies over panelen, plaatsing en bekabeling naar meterkast. Snel en netjes opgeleverd, met vroeg rendement. Uiterst tevreden met het eindresultaat in de eerste week van installatie.

Onze blog

Laatste nieuws

RTV Radio

Een frisse start in november: Luister naar onze nieuwe spots op RTV Katwijk Radio! De maand november is aangebroken en voor ons betekent dit het begin van spannende veranderingen. Vanaf...

Het duurt maar een paar seconden!

Ontdek hoe u kunt profiteren van zonne-energie.