9,7/10 Beoordelingen
sdtlogo

Particulier

Duurzame Besparingen

Woning zonnesysteem

Bespaar op uw energiekosten met onze duurzame oplossingen voor uw woning. Wij bieden voor elke woning een oplossing.

Onze experts analyseren uw behoeften en stellen een passende en voordelige offerte voor u op. 

Binnen 4 weken straalt uw dak met uw zonnepanelen en bespaart u op uw energiekosten!

20220505 201811
Solar Daktechnique

Onze voorbeelden

PHOTO 2023 08 18 23 19 01 (1) (1)

Installatie

20230830 114651

Installatie

Shutterstock 1194513460

Monitoring

Eindrapport afbeelding2

Eindrapport

20221107 163201
Toegewijde team

Persoonlijk advies

Tijd is waardevol en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom streven wij ernaar om niet alleen zonne-energie oplossingen te bieden, maar deze ook tijdig te leveren. Onze snelle levertijden zijn een bewijs van onze toewijding en efficiëntie.

Ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap. Van persoonlijk advies tot installatie en nazorg. Wij zorgen ervoor dat u een zorgeloze ervaring heeft. Kies voor een groene toekomst en stap over op onze betrouwbare en efficiënte zonne-energie oplossingen.

Reviews

Alice D

Het contact voor offerte en zonnepaneelplaatsing verliep helder. Het team werkte efficiënt samen, vernieuwde de meterkast en installeerde veilig de zonnepanelen. Solar Daktechnique is zeker aan te bevelen!

Yvette Snijders

De medewerkers zijn vriendelijk en leggen helder uit wat er nodig is. Zowel levering als installatie verliepen snel en efficiënt. Een positieve ervaring dankzij duidelijke communicatie en vlotte service gedurende het hele proces.

Johan Krijgsman

Solar Daktechnique plaatste onze panelen stipt volgens afspraak en vakkundig in 1 dag. Dit familiebedrijf uit Katwijk is vriendelijk, deskundig en biedt uitstekende service, voor en na de installatie. Een dikke 10 wat ons betreft!

Frank

Een vlotte start met gedetailleerde offerte en coördinatie. Vriendelijk en ervaren team plaatste zonnepanelen. Overleg over elektriciteitskabel verliep goed. Efficiënte samenwerking, nette installatie, ruimen op. Tevreden met resultaat en service.

Richard

Gedegen advies over panelen, plaatsing en bekabeling naar meterkast. Snel en netjes opgeleverd, met vroeg rendement. Uiterst tevreden met het eindresultaat in de eerste week van installatie.

Onze blog

Laatste nieuws

RTV Radio

Een frisse start in november: Luister naar onze nieuwe spots op RTV Katwijk Radio! De maand november is aangebroken en voor ons betekent dit het begin van spannende veranderingen. Vanaf...

Het duurt maar een paar seconden!

Ontdek hoe u kunt profiteren van zonne-energie.