9,7/10 Beoordelingen
sdtlogo

Over ons

Wie zijn wij

Ons team

Wij zijn een toegewijd familiebedrijf gevestigd in Katwijk. Onze passie voor duurzaamheid heeft ons gedreven om ons bedrijf te laten groeien en uit te groeien tot uw vertrouwde partner voor milieubewuste oplossingen. Ons team van gecertificeerde experts zet zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten en het ontwikkelen van innovatieve duurzame projecten. Hiermee helpen wij onze klanten om hun ecologische impact te verminderen en tegelijkertijd kosten te besparen.

Samen streven we naar een schone en groene toekomst voor iedereen. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om positieve verandering te creëren. 

Onze diepgewortelde betrokkenheid bij milieubescherming en duurzaamheid is wat ons drijft. We begrijpen dat elk project uniek is en vereist maatwerk oplossingen. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte strategieën te ontwikkelen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten en de eisen van een moderne samenleving. 

thumbnail 20230626 163600
Solar Daktechnique

Onze voorbeelden

Front,View,Of,Photovoltaic,Panel,And,Battery,Instalation,Leaning,On

Stroomopslag

Een van de meest recente ontwikkelingen in de energie-industrie betreft thuisaccu’s. Een thuisaccu is de oplossing waarmee u controle krijgt over uw eigen energievoorziening. Met thuisaccu’s heeft u uw energie altijd binnen handbereik, is uw huis altijd verlicht en zijn uw apparaten altijd van stroom voorzien. Stap in de toekomst van energieopslag met krachtige thuisaccu’s. 

Het duurt maar een paar seconden!

Ontdek hoe u kunt profiteren van zonne-energie.