9,7/10 Beoordelingen
sdtlogo

Omvormers

Omvormer technologie

Micro-omvormers

De overvloed aan beschikbare omvormers op de markt kan het maken van een keuze bemoeilijken. Het belangrijkste onderscheid ligt tussen micro-omvormers en centrale omvormers.

Micro-omvormers worden direct onder elk zonnepaneel geïnstalleerd en zet de gelijkstroom die door dat specifieke paneel wordt gegenereerd om in bruikbare wisselstroom. Doordat ieder onafhankelijk van elkaar presteert, wordt de opbrengst van zonne-installaties hoger. Daarbij wordt de invloed van schaduw en storingen op het hele systeem verminderd.

Hand,Grabs,Smart,Micro,Inverter,In,Front,Of,Photovoltaic,System.
Solar Daktechnique

Onze voorbeelden

Solar,Panels,Micro,Inverters

Micro omvormers

Central,Inverters,Installed,On,The,Side,Of,A,Building,Supporting

Centrale omvormers

Centrale kracht

Centrale omvormers

Een centrale omvormer wordt gebruikt om de gelijkstroom die wordt geproduceerd door een groep zonnepanelen om te zetten in bruikbare wisselstroom. Een centrale omvormer bevindt zich meestal op één centrale locatie, waar deze de totale elektriciteitsproductie van de zonnepanelen in het systeem verwerkt.

Onze technische deskundigen staan voor u klaar om u te helpen bij het selecteren van de meest geschikte omvormer voor uw specifieke situatie. 

Reviews

Alice D

Het contact voor offerte en zonnepaneelplaatsing verliep helder. Het team werkte efficiënt samen, vernieuwde de meterkast en installeerde veilig de zonnepanelen. Solar Daktechnique is zeker aan te bevelen!

Yvette Snijders

De medewerkers zijn vriendelijk en leggen helder uit wat er nodig is. Zowel levering als installatie verliepen snel en efficiënt. Een positieve ervaring dankzij duidelijke communicatie en vlotte service gedurende het hele proces.

Johan Krijgsman

Solar Daktechnique plaatste onze panelen stipt volgens afspraak en vakkundig in 1 dag. Dit familiebedrijf uit Katwijk is vriendelijk, deskundig en biedt uitstekende service, voor en na de installatie. Een dikke 10 wat ons betreft!

Frank

Een vlotte start met gedetailleerde offerte en coördinatie. Vriendelijk en ervaren team plaatste zonnepanelen. Overleg over elektriciteitskabel verliep goed. Efficiënte samenwerking, nette installatie, ruimen op. Tevreden met resultaat en service.

Richard

Gedegen advies over panelen, plaatsing en bekabeling naar meterkast. Snel en netjes opgeleverd, met vroeg rendement. Uiterst tevreden met het eindresultaat in de eerste week van installatie.

Onze blog

Laatste nieuws

RTV Radio

Een frisse start in november: Luister naar onze nieuwe spots op RTV Katwijk Radio! De maand november is aangebroken en voor ons betekent dit het begin van spannende veranderingen. Vanaf...

Het duurt maar een paar seconden!

Ontdek hoe u kunt profiteren van zonne-energie.