9,7/10 Beoordelingen
sdtlogo

Totaaloplossingen

Duurzame Besparingen

Totaalpakketen

Ontdek het beste van alle werelden! Met onze totaaloplossingen bundelen we zonnepanelen, laadpalen en accu’s om u een geïntegreerde en kosteneffectieve oplossing te bieden. Door deze combinatie maximaliseert u niet alleen uw energie-efficiëntie, maar bespaart u ook aanzienlijk op uw energierekening. Kies voor duurzaamheid en laat ons u begeleiden naar een groene en voordelige energietoekomst.

Ontdek vandaag nog de voordelen van onze complete aanpak!

20220926 140129
Solar Daktechnique

Onze voorbeelden

20230420 183031

Zonnepanelen

20230825 144924

Omvormers

Foto 04 09 2023 12 27 02

Laadpalen

Front,View,Of,Photovoltaic,Panel,And,Battery,Instalation,Leaning,On

Thuisaccu's

Toegewijde team

Persoonlijke pakketten

Wij gaan verder dan standaardoplossingen door uw unieke situatie te analyseren en een persoonlijk pakket op maat te maken dat aan al uw wensen voldoet. Onze experts komen graag bij u thuis langs om elk aspect tot in detail te bespreken. Uw tevredenheid en gemoedsrust staan bij ons voorop en dat begint met een persoonlijke aanpak!

Reviews

Alice D

Het contact voor offerte en zonnepaneelplaatsing verliep helder. Het team werkte efficiënt samen, vernieuwde de meterkast en installeerde veilig de zonnepanelen. Solar Daktechnique is zeker aan te bevelen!

Yvette Snijders

De medewerkers zijn vriendelijk en leggen helder uit wat er nodig is. Zowel levering als installatie verliepen snel en efficiënt. Een positieve ervaring dankzij duidelijke communicatie en vlotte service gedurende het hele proces.

Johan Krijgsman

Solar Daktechnique plaatste onze panelen stipt volgens afspraak en vakkundig in 1 dag. Dit familiebedrijf uit Katwijk is vriendelijk, deskundig en biedt uitstekende service, voor en na de installatie. Een dikke 10 wat ons betreft!

Frank

Een vlotte start met gedetailleerde offerte en coördinatie. Vriendelijk en ervaren team plaatste zonnepanelen. Overleg over elektriciteitskabel verliep goed. Efficiënte samenwerking, nette installatie, ruimen op. Tevreden met resultaat en service.

Richard

Gedegen advies over panelen, plaatsing en bekabeling naar meterkast. Snel en netjes opgeleverd, met vroeg rendement. Uiterst tevreden met het eindresultaat in de eerste week van installatie.

Onze blog

Laatste nieuws

RTV Radio

Een frisse start in november: Luister naar onze nieuwe spots op RTV Katwijk Radio! De maand november is aangebroken en voor ons betekent dit het begin van spannende veranderingen. Vanaf...

Het duurt maar een paar seconden!

Ontdek hoe u kunt profiteren van zonne-energie.