9,7/10 Beoordelingen
sdtlogo

Thuisaccu's

Geavanceerde technologieën

Jouw behoefte

Realiseer aanzienlijke kostenbesparingen met onze oplossingen voor zonne-energieaccu’s. Ons team presenteert doelgerichte strategieën en geavanceerde technologieën om uw energiekosten te minimaliseren. Wij nemen uw behoeften zorgvuldig in overweging en implementeren op maat gemaakte en economisch voordelige oplossingen voor uw zonne-energieopslag.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een op maat gemaakte advies dat naadloos aansluit bij uw woon- of bedrijfsbehoeften. Samen werken we aan een duurzamere toekomst!

3d,Rendering,Home,Garage,With,Ev,Charger,And,Energy,Storage
Solar Daktechnique

Onze voorbeelden

3d,Rendering,Energy,Storage,System,Or,Battery,Container,Units,In

Opslag

Front,View,Of,Photovoltaic,Panel,And,Battery,Instalation,Leaning,On

Monitoring

Efficiëntie en duurzaamheid

Kostenbesparend

Onze focus ligt op het voldoen aan uw behoeften. We begrijpen als geen ander dat betrouwbare opslag van cruciaal belang is om de voordelen van zonne-energie te maximaliseren. 

Ons toegewijde team staat klaar om uw behoeften te analyseren en op basis daarvan persoonlijk advies te geven. Met installatietijden die tot de helft korter zijn dan die van concurrenten, bieden wij een snel en efficiënt proces. Neem vandaag nog contact met ons op!

Reviews

Alice D

Het contact voor offerte en zonnepaneelplaatsing verliep helder. Het team werkte efficiënt samen, vernieuwde de meterkast en installeerde veilig de zonnepanelen. Solar Daktechnique is zeker aan te bevelen!

Yvette Snijders

De medewerkers zijn vriendelijk en leggen helder uit wat er nodig is. Zowel levering als installatie verliepen snel en efficiënt. Een positieve ervaring dankzij duidelijke communicatie en vlotte service gedurende het hele proces.

Johan Krijgsman

Solar Daktechnique plaatste onze panelen stipt volgens afspraak en vakkundig in 1 dag. Dit familiebedrijf uit Katwijk is vriendelijk, deskundig en biedt uitstekende service, voor en na de installatie. Een dikke 10 wat ons betreft!

Frank

Een vlotte start met gedetailleerde offerte en coördinatie. Vriendelijk en ervaren team plaatste zonnepanelen. Overleg over elektriciteitskabel verliep goed. Efficiënte samenwerking, nette installatie, ruimen op. Tevreden met resultaat en service.

Richard

Gedegen advies over panelen, plaatsing en bekabeling naar meterkast. Snel en netjes opgeleverd, met vroeg rendement. Uiterst tevreden met het eindresultaat in de eerste week van installatie.

Onze blog

Laatste nieuws

RTV Radio

Een frisse start in november: Luister naar onze nieuwe spots op RTV Katwijk Radio! De maand november is aangebroken en voor ons betekent dit het begin van spannende veranderingen. Vanaf...

Het duurt maar een paar seconden!

Ontdek hoe u kunt profiteren van zonne-energie.