9,7/10 Beoordelingen

Snel, persoonlijk en eenvoudig vergroenen!

Eindeloos wachten bestaat niet. Wij leveren de gevraagde diensten binnen vier weken! Of het nu schuin, plat, groot of klein is, voor ons maakt het niet uit. Onze experts hebben altijd een oplossing voor u. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en snelle levering is ons kenmerk!

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel met zonnepanelen

Of vraag een gratis adviesgesprek aan

Duurzame partner

Solar Daktechnique biedt duurzame energie met snelle levering binnen 4 weken, persoonlijk contact en laagdrempelige communicatie. Onze expertise brengt u dichterbij een energie-efficiënte toekomst. 

Groene energieopties besparen kosten en dragen bij aan duurzaamheid. Kies vandaag voor groen met Solar Daktechnique, uw betrouwbare partner in duurzame energieoplossingen. Samen voor een duurzame toekomst!

Waarom ons

Zonne-energie: opwekken, opslaan en optimaliseren.
Ervaar de kracht van zonne-energie met SolarDakTechnique, waar innovatie en duurzaamheid samenkomen voor een groenere toekomst.

Opwekken van zonne-energie
Investeer in duurzaamheid met onze geavanceerde zonnepanelen. Start met het opwekken van je eigen groene energie, goed voor zowel je portemonnee als het milieu.

Opslaan en benutten van energie
Optimaliseer je energieverbruik met onze thuisbatterijen en slimme laadpalen, waarmee je energie opslaat voor wanneer je het echt nodig hebt.

Beheer van energie
Met onze intelligente energiecontracten beheer je je energieconsumptie efficiënt en kosteneffectief.

Snel

Onze snelle levering bespaart u kostbare tijd. U kunt direct profiteren van onze uitstekende diensten en efficiënte oplossingen.

Garantie

Onze garantie zorgt ervoor dat u geen tijd verliest. U profiteert direct van onze uitstekende diensten met de zekerheid van topkwaliteit.

Werkwijze

1.

Contact

Na ontvangst van uw aanvraag plannen wij binnen 24 uur een schouw in. Hierdoor kunnen wij u de perfecte oplossing aanbieden.

2.

Offerte

Na het schouwbezoek gaat ons team aan de slag met het opstellen van uw persoonlijke offerte. De offerte is altijd vrijblijvend!

3.

Akkoord

Zodra u de offerte accordeert, plannen wij binnen enkele dagen een installatiedatum in. Laten we aan de slag gaan!

4.

Installatie

Na het opleveren van uw installatie stellen wij een eindrapport op. Dit zorgt voor een transparante overdracht!

Reviews

Alice D

Het contact voor offerte en zonnepaneelplaatsing verliep helder. Het team werkte efficiënt samen, vernieuwde de meterkast en installeerde veilig de zonnepanelen. Solar Daktechnique is zeker aan te bevelen!

Yvette Snijders

De medewerkers zijn vriendelijk en leggen helder uit wat er nodig is. Zowel levering als installatie verliepen snel en efficiënt. Een positieve ervaring dankzij duidelijke communicatie en vlotte service gedurende het hele proces.

Johan Krijgsman

Solar Daktechnique plaatste onze panelen stipt volgens afspraak en vakkundig in 1 dag. Dit familiebedrijf uit Katwijk is vriendelijk, deskundig en biedt uitstekende service, voor en na de installatie. Een dikke 10 wat ons betreft!

Frank

Een vlotte start met gedetailleerde offerte en coördinatie. Vriendelijk en ervaren team plaatste zonnepanelen. Overleg over elektriciteitskabel verliep goed. Efficiënte samenwerking, nette installatie, ruimen op. Tevreden met resultaat en service.

Richard

Gedegen advies over panelen, plaatsing en bekabeling naar meterkast. Snel en netjes opgeleverd, met vroeg rendement. Uiterst tevreden met het eindresultaat in de eerste week van installatie.

Diensten

Thuisaccu’s

Solar Daktechnique biedt kostenbesparende, maatwerk zonne-energieopslagoplossingen met geavanceerde technologieën en snelle installatietijden.

Omvormers

Solar Daktechnique biedt deskundige installatie en service van zonnepanelen, omvormers, en thuisaccu's voor woningen en bedrijven.

Laadpalen

Solar Daktechnique biedt hoogwaardige, kostenbesparende laadpaaloplossingen die energie-efficiënt zijn en naadloos integreren in elke omgeving.

Contant

Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Neem contact op met SolarDakTechnique voor heldere antwoorden en extra ondersteuning.

Ontwerp zonder titel (9)